Digitalizarea începe să fie tot mai prezentă și în sectorul bancar, ceea ce duce la crearea unor servicii mai eficiente, mai atractive și de multe ori mai ieftine, însă nu va putea înlocui  niciodată relația cu omul, consultanța, cercetarea sau activitățile manageriale. De aceea, atunci când ai nevoie de bani, BROKER de CREDITE este partenerul tău de încredere!

BROKER de CREDITE vă pune la dispoziție toate ofertele financiare ale băncilor-partenere pentru a obține banii de care aveți nevoie în cel mai scurt timp și cu cele mai mici costuri. In acest sens, am încheiat parteneriate serioase și responsabile cu toate instituțiile bancare din România.

Cunoaștem faptul că nu întotdeauna  banca la care ai apelat îți oferă exact ceea ce ai nevoie, pentru că, de multe ori,  băncile au produse-standard care nu se pliază pe profilul și pe nevoile reale ale clienților. De aceea, accesarea unui credit se încheie, în multe cazuri, cu respingerea dosarului.

BROKER de CREDITE obține bani pentru tine în 4 pași:

#1 INFORMARE

Identificarea produselor de creditare existente în piață, personalizate fiecărui client.

#2 TRANSPARENȚĂ

Realizarea ofertelor de credite cu detalierea tuturor costurilor.

#3 REALIZAREA DOSARULUI

Întocmirea și transmiterea dosarului de credit la departamentul de analiză al bancii.

#4 SEMNAREA CREDITULUI

Semnarea contractului de credit va fi asistată de consilierul tău financiar, pentru a ne asigura că interesele tale sunt întrutotul respectate.

Misiunea noastră este să avem cât mai mulți clienți mulțumiți care să obțină finanțarea dorită.

Dacă și tu ai nevoie de un credit, aplică AICI!     

GDPR