START UP pentru Regiunea Sud Est
sigle_proiect_ue
START UP pentru Regiunea Sud Est
informatii-utile
În prezent, sectorul bancar este unul din numeroasele domenii în care inteligența artificială (aplicațiile online, aparatele multifuncționale amplasate în zone intens frecventate de oameni) a condus la micșorarea numărului de sucursale bancare. Acest proces poate însemna progres și eficientizare, însă, de multe ori, relația interumană este foarte importantă. Informațiile și consultanța oferite de către o persoană abilitată sunt mult mai utile decât cele oferite de aria digitală.
În lumina noilor tendințe observate am înființat un birou de consultanță financiar-bancară, BROKER DE CREDITE, unde principala noastra preocupare este eficientizarea serviciilor bancare din domeniul creditării pentru persoanele fizice și juridice.
Apelând la un broker de credite, drumurile tale se rezumă la un singur birou unde poți analiza cât mai multe oferte bancare și, astfel, să identifici cea mai bună variantă de finanțare pe termen lung sau scurt, în funcție de nevoia ta de creditare.
Brokerul de credite este ajutorul ideal pentru că timpul nostru, al tuturor, este atât de limitat încât nu avem nici puterea și nici energia de a merge de la o bancă la alta pentru a afla care ne sunt opțiunile de finanțare.
În procesul de creditare noi ne asumăm un rol foarte important încă din momentul în care te-ai decis să accesezi un credit și până în momentul în care l-ai obținut și ai primit deja banii necesari în cont.
Ajutorul oferit de BROKERUL DE CREDITE este gratuit pentru clienți, acesta fiind remunerat de către instituțiile financiare cu care avem parteneriate.
Vă rugăm să completați câmpul!
Vă rugăm să completați câmpul!
Vă rugăm să completați câmpul!
Vă rugăm să completați câmpul!

...

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

GDPR