...
sigle_proiect_ue
START UP pentru Regiunea Sud Est
broker_de_credite
...

Brokerajul de credite reprezinta soluția modernă și eficientă pentru accesarea unui credit.
Brokerul de credit înglobează portofoliul de produse și oferte ale băncilor-partenere pentru a eficientiza timpul și pentru a facilita obținerea creditului de care ai nevoie.


Cu o experiență de peste 5 ani în domeniul financiar-bancar, în mod deosebit al creditării persoanelor fizice, avem mii de clienți mulțumiți care ori de câte ori au nevoie de un produs bancar sau de un sfat din domeniul financiar, apelează cu încredere la ajutorul nostru pentru a le oferi cea mai bună soluție pentru nevoile lor.
Firma noastră a fost înființată cu sprijinul UNIUNII EUROPENE prin programul “START UP pentru Regiunea Sud-Est”, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, contract de finanţare POCU/82/3/7/105554 , având că obiect principal de activitate consultanță financiară în special în domeniul creditării pentru persoane fizice și juridice.


Obținem bani pentru tine! este motto-ul dupa care ne ghidăm pentru a livra cel mai bun produs din piață, pliat nevoilor tale, prin parteneriate serioase și responsabile cu toate instituțiile bancare din România.

Vă rugăm să completați câmpul!
Vă rugăm să completați câmpul!
Vă rugăm să completați câmpul!
Vă rugăm să completați câmpul!

...

sigla_idru

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

GDPR