Cu certitudine, creditul bancar reprezintă soluția ideală pentru orice nevoie financiară, fie că vorbim despre achiziționarea unei mașini, cumpărarea biletelor pentru vacanță, renovarea sau chiar cumpărarea unei casei. Totodată, împrumutul la o bancă poate rezolva și probleme financiare (achitarea unor datorii) sau poate reprezenta începutul tău că antreprenor, atunci când investești în pasiunile tale și poți câștiga venituri lunare de pe urma acestora.

Însă, întotdeauna, înainte de a accesa un împrumut, BROKER de CREDITE va sfătuiește să fiți responsabili și să va faceți bine calculele pentru ca rata lunară să nu vă afecteze și să vă fie ușor să o achitați. Nu uitați, un credit de Nevoi Personale, spre exemplu, poate fi accesat pe o perioadă de 60 de luni, cu posibilitatea de rambursare anticipată. De asemenea, atunci când aveți de achitat mai multe datorii, cea mai bună variantă este creditul de Refinanțare, care vă permite comasarea tuturor ratelor într-una singură și puteți rămâne și cu o suma de bani pe care o puteți cheltui așa cum vreți voi.

Aveți în vedere gradul de îndatorare!

În momentul depunerii dosarului de credit, toate băncile analizează veniturile dar și cheltuielile pe care le aveți la nivel de familie. În funcție de acestea, se stabilește un grad de îndatorare, iar rata lunară nu trebuie să depășească 50-60% din acea diferența (venituri minus cheltuieli). Cu toate acestea, pentru ca nivelul de trăi al familiei tale să nu fie afectat, iar achitarea lunară a acestei rate să nu fie covârșitoare, vă sfătuim să va gândiți foarte bine înainte de a accesa împrumutul maxim oferit de bancă! Voi vă știți cel mai bine cheltuielile și, bineînțeles, puterea financiară.

GDPR